Bedste Radiant Health Infrarød Saunatæppe - se top 2

blandt 2 infrarøde saunatæpper
Infrarødt Saunatæppe Basic Radiant Health

Fundet hos Helsam

Infrarødt Saunatæppe Basic Radiant Health

5.199 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Kort beskrivelse

  • Revolutionerende infrarødt saunatæppe
  • Opvarmes på 5-10 minutter
  • Varmestråler går dybt i kroppen
  • Effektiv til udrensning og vægttab
  • Forbedrer hudkvaliteten og lindrer ømme led og muskler

Længere beskrivelse af Infrarødt Saunatæppe Basic Radiant Health:

Infrarødt Saunatæppe Basic Radiant Health er et revolutionerende produkt, der benytter den seneste teknologi indenfor infrarød varme for at give en dybdegående opvarmning af kroppen og en udrensende effekt gennem at svede. Saunatæppet er designet til at give den ultimative afslapning, mens man er omgivet af infrarød varme. Tæppet er stort nok til at foldes ud på en seng eller sofa, og det opvarmes i løbet af 5-10 minutter.

Saunatæppet har en varmezone i hele tæppet og kan indstilles op til 80 grader. Det er let at betjene med en lille fjernkontrol og vejer kun 4,9 kg. Det infrarøde saunatæppe er helt naturligt, og varmestrålingerne går 5 gange dybere ind i kroppen sammenlignet med traditionelle saunaer eller varmeovne.

Infrarød saunatæppe er kendt for at have mange sundhedsfordelene ved udrensning, øget blodcirkulation, godt for led og muskler, hudforbedring, vægttab, dybere søvn og ikke mindst afslapning. Saunatæppet kan hjælpe med at øge udskillelsen af miljøgiftstoffer i kroppen, når man sveder, og da infrarød varme går dybt ind i kroppen, vil man opnå en mere intens udrensning.

Saunatæppet er også effektivt til at lindre ømme led og muskler, da infrarød varme øger blodgennemstrømningen, og dermed øger ilten i hele kroppen. Det kan også hjælpe med vægttab, da kroppen arbejder hårdt for at holde basaltemperaturen, og din puls stiger. Pulsen kan stige til over 120 slag i minuttet, hvilket er den såkaldte fedtforbrændingspuls.

Infrarød sauna kan også forbedre hudkvaliteten, hvis du har ubalanceret, tør eller uren hud. Gennem øget blodcirkulation vil du hurtigt mærke en forbedring af hudkvaliteten. Porerne åbnes, og huden renses indefra. Du får en ren hud, der stråler. Studier viser, at infrarød varme påvirker kollagenproduktionen og øger hudens elasticitet. Regelmæssig brug kan hjælpe med at modvirke væskeansamlinger og reducere appelsinhud.

Infrarødt Saunatæppe Basic Radiant Health er et sikkert produkt, og der er visse forholdsregler, der skal tages for at undgå skader. Brug ikke saunatæppet på steder, hvor der kan komme vand i nærheden af tæppet, f.eks. på badeværelser, og tænd aldrig for saunatæppet, hvis det er foldet sammen. Under brug skal det ikke være rynket, men strakt helt ud. Man skal altid trække strømledningen ud efter brug.

Det anbefales at bruge saunatæppet i ca. 30-40 minutter tre gange om ugen, men du kan bruge det oftere og længere baseret på dine individuelle behov. Start gerne med kortere tid/lavere varme og øg derefter efter behov. Når man bruger saunatæppet, anbefales det at ligge på et håndklæde og have et håndklæde over sig, hvis man sveder meget. Saunatæppets stof er vaskbart med klud efter brug, men man skal ikke bruge uld, fleece eller lignende materialer sammen med saunatæppet da dette kan give overophedning.

Infrarødt Saunatæppe Basic Radiant Health er fremstillet af nylon og karbonfiberkabler med infrarød varme. Det leveres af Njål Hansson AS og

Se hos billigste forhandler

Infrarødt Saunatæppe Premium Radiant Health

Fundet hos Helsam

Infrarødt Saunatæppe Premium Radiant Health

7.590 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Kort beskrivelse

  • Infrarød varme går dybt ind
  • Indeholder jade og turmalin sten
  • 3 justerbare varmezoner op til 80°C
  • Certificeret af CE og SASO
  • Forbedrer sundhed og velvære naturligt

Længere beskrivelse af Infrarødt Saunatæppe Premium Radiant Health:

Infrarødt Saunatæppe Premium Radiant Health er et produkt, der benytter den nyeste teknologi for infrarød varme til at give en dybdegående opvarmning af kroppen og en udrensende effekt gennem at svede. Dette saunatæppe kan lindre ømme muskler og led, øge forbrændingen, forbedre hudkvaliteten og give mere energi og en dybere søvn. Infrarød varme er helt naturlig og går 5 gange dybere ind i kroppen sammenlignet med varmen fra traditionelle saunaer eller varmeovne. Det er den samme varme, som dette krop udstråler, og den samme varme, som vi kender fra solen, men den skal ikke forveksles med UV-stråler.

Infrarød varme går direkte ind i kroppen og varmer den op indvendigt, i stedet for kun at varme luften op rundt om kroppen. Dette saunatæppe har 3 forskellige varmezoner og kan indstilles til op til 80 grader. Det er specielt, da det også indeholder stenene jade og turmalin, som bevirker, at den infrarøde varme ledes bedre. Stenene afgiver også negative ioner, som har en positiv effekt på helbredet. Jade skal også virke beroligende og balancerende for kroppen. Stenene er placeret efter hinanden på indersiden af tæppet, så hele rygregionen, arme og kroppen ned til benene berører stenene.

Når man bruger saunatæppet, anbefales det at ligge på et håndklæde og have et håndklæde over sig, hvis man sveder meget, men ellers er saunatæppets stof vaskbart med klud efter brug. Udover at give en mere intens udrensning af kroppen, kan denne saunatæppe også hjælpe mod ømme led og muskler, reducere appelsinhud, forbedre hudkvaliteten og øge energiniveauet. Det kan også hjælpe med at aktivere immunsystemet og give bedre søvnkvalitet.

Infrarødt Saunatæppe Premium Radiant Health har følgende produktspecifikationer: dimensioner på 180 cm x 180 cm og en nettovægt på 7,7 kg. Det har en elektronisk kontrolboks, en spænding på AC220V, 50Hz, og en effekt på 600W. Saunatemperaturen kan justeres fra 25-80 °C, og der er 3 justerbare varmezoner. Bølgelængden er på 5-15 mikron/FIR, og tiden kan justeres fra 5-60 minutter. Det er certificeret af CE og SASO.

For at bruge saunatæppet, skal det lægges på en flad overflade, som f.eks. en seng eller på gulvet, og de tre kabler, som stikker ud fra saunatæppet, kobles ind i de tre udtag på bagsiden af kontrolboksen, i henhold til markeringen. Strømkablet indsættes bag på kontrolboksen og derefter ind i en stikkontakt. Der er en brugsanvisning og forholdsregler, som skal følges for at sikre, at saunatæppet bruges korrekt og sikkert.

Infrarødt Saunatæppe Premium Radiant Health er et unikt og innovativt produkt, der kan give mange fordele for kroppen og helbredet. Det er en fantastisk løsning for personer, der ønsker at forbedre deres sundhed og velvære på en naturlig måde.

Se hos billigste forhandler

Filtre Indholdfortegnelse Menu
Top